Στη φυλακή παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης- Απορρίφθηκε το αίτημα του για αποφυλάκιση υπό όρους

Στις φυλακές θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης παρά τον αγώνα που έδωσε για να αποφυλακιστεί υπό όρους. Το δικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε και απέρριψε την αίτηση αποφυλάκισης του ηθοποιού, η οποία είχε υποβληθεί λίγο μετά την απόφαση των δικαστών να κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση που ήταν αρνητική και αποφάσισε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης που κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές. Το σκεπτικό των δικαστών είναι ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του, συνεπώς μπορεί να επαναλάβει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε ακόμα ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, όπως είχε κρίνει και η ανακρίτρια.

Επιπλέον, οι δικαστές δεν δέχονται ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός έχει καταρρεύσει, καθώς δεν πίστευε ποτέ ότι θα βρεθεί στη φυλακή, ενώ απέρριψαν και τους ισχυρισμούς Φιλιππίδη πως οι καταγγέλλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα, αφού τα ονόματα καμίας εκ των τριών ηθοποιών δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά.

Ο ηθοποιός φέρεται να είχε ζητήσει να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με βραχιολάκι.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.