Στην ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου προχωρά ο Δήμος Λάρνακας

Στην προκήρυξη Διαγωνισμού για την Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2017 και θα στοιχίσει ένα περίπου εκατομμύριο ευρώ, προχώρησε ο Δήμος.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο της Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου θα περιλαμβάνει πεζόδρομους, πλατειακούς χώρους, δεντροφύτευση, φωταγώγηση, αστικό εξοπλισμό, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και την κατασκευή καφετέριας και χώρων υγιεινής».

Σκοπός του έργου «είναι η αισθητική και η περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αστικού Κέντρου, για καλύτερη και ποιο ποιοτική ζωή των κατοίκων της πόλης. Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένονται να αρχίσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2017, θα διαρκέσουν 14 μήνες και το κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στο 1 εκατομμύριο ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα Έγγραφα του Διαγωνισμού, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημόσιων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.cy)

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.