Στην «αντεπίθεση» ο ύποπτος για τη βεβήλωση τάφου – «Δείχνει» Αστυνομία για διαρροές

Στην αντεπίθεση βγαίνει ο ύποπτος σε σχέση με την βεβήλωση τάφου, δείχνοντας την Αστυνομία πίσω από διαρροές, την οποία καταγγέλλει στο Γενικό Εισαγγελέα και την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σε ανακοίνωσή του, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί το πρόσωπο που φωτογραφίζεται ως ύποπτος για την υπόθεση αναφέρει πως οι διαρροές παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα, ενώ τονίζει πως η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και ενδεχομένως να ελλοχεύουν κίνδυνοι μόλυνσης για δίκαιη δίκη.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος χαρακτηρίζει την υπόθεση «ταλαιπωρημένη», ενώ αποκαλύπτει καταγγελίες στην Αστυνομία από συνήγορους υπεράσπισης ότι έγιναν δέκτες απειλών από μάρτυρες κατηγορίας αναφορικά με απειλές και εμπρησμούς.

Ψάχνουν τα κίνητρα των δραστών – «Στροφή» στις έρευνες της Αστυνομίας

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του ανοίγματος τάφου στο κοιμητήριο των Μαρωνιτών στην Ανθούπολη καθώς άθικτη εντοπίστηκε τελικά η σορός της γυναίκας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στον Άστρα ότι μετά τις έρευνες ιατροδικαστών και ανθρωπολόγων η σορός εντοπίστηκε σε μεγαλύτερο βάθος του τάφου.

Επισήμανε ότι άλλαξαν πλέον οι έρευνες με στόχο να βρεθούν τα κίνητρα των δραστών.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.