Στην Αθήνα σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας

Την Αθήνα επισκέπτεται σήμερα και αύριο ο  Πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, στο πλαίσιο του 3ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας.

Ο κύριος Νταβούτογλου αναμένεται στην Αθήνα στις 3:30 το απόγευμα και λίγο πριν από τις πέντε θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία των Υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών.

Το βράδυ, οι δύο Πρωθυπουργοί και οι Υπουργοί Εξωτερικών θα απευθύνουν χαιρετισμό στο «Επιχειρηματικό Φόρουμ Ελλάδος-Τουρκίας».

Αύριο οι κύριοι Σαμαράς και Νταβούτογλου θα προεδρεύσουν στο «3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδος-Τουρκίας» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton, και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις.

Στο επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης Davutoglu στην Ελλάδα δεν γίνεται αναφορά στο αίτημά του, να μεταβεί αύριο στη Θράκη και να συναντηθεί εκεί με αξιωματούχους και μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας.

Στο μεταξύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της επίσημης επίσκεψης του τούρκου πρωθυπουργού, Αχμέτ Νταβούτογλου, στην Ελλάδα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.