Μία αξέχαστη εμπειρία είχαν στελέχη, γονείς και παιδιά της GPS / Valencia CF Cyprus το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου 2017, όταν επισκέφτηκαν την ισπανική πόλη, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Valencia και παρακολούθησαν το παιχνίδι των «νυχτερίδων» με την Μπαρτσελόνα και μάλιστα από θέσεις δίπλα από τον αγωνιστικό χώρο!

Στα πλαίσια της συνεργασίας της κυπριακής ακαδημίας ποδοσφαίρου με την Global Premier Soccer (GPS) και τη Valencia CF, οι δύο οργανισμοί υποδέχτηκαν στην Ισπανία εκπροσώπους της GPS / Valencia CF Cyprus για διήμερη επίσκεψη.

Τα άτομα της αποστολής, με επικεφαλής τον διευθυντή της ακαδημίας Χαράλαμπο Σπύρου, διέμεναν στις εντυπωσιακές αθλητικές εγκαταστάσεις για ελίτ αθλητές στο κέντρο της πόλης. Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις διαθέτουν γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήρια και γήπεδο στίβου και σε αυτά μένουν διάφοροι αθλητές, ανάμεσα τους και είκοσι ξένοι ποδοσφαιριστές της GPS Spain που αγωνίζονται στην ομάδα U20 της ακαδημίας που μετέχει στο ισπανικό πρωτάθλημα Νέων.

Η ξενάγηση των Κυπρίων έγινε από συνοδό της GPS, ενώ ο διευθυντής των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Valencia CF Antonio Navarro ήταν αυτός που υποδέχτηκε το γκρουπ στο προπονητικό κέντρο των «νυχτερίδων». Την πρώτη ημέρα η ξενάγηση ξεκίνησε από το προπονητικό κέντρο, όπου προπονούνται όλες οι ομάδες της Valencia, από την ανδρική μέχρι την U6. Ακολούθως οι Κύπριοι παρακολούθησαν το παιχνίδι U16 μεταξύ Valencia και Villarreal, ενώ ακολούθησε τουρ στο στάδιο Μεστάγια.

Πριν το παιχνίδι των «νυχτερίδων» με την Μπαρτσελόνα (1-1 το τελικό σκορ), οι Κύπριοι της GPS / Valencia CF Cyprus είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και την πόλη, επισκεπτόμενοι το ιστορικό κέντρο, καθώς και την καινούργια συνοικία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο διευθυντής Χαράλαμπος Σπύρου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με ανθρώπους της GPS και της Valencia CF, σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης στην Κύπρο των στελεχών των δύο οργανισμών.