Στην κάλπη ο ΠτΔ: «Ο κόσμος να εγκαταλείψει τον καναπέ» – Τι είπε για τις παραβιάσεις των νομοθεσιών

ΠτΔ – Ψηφοφορία, Βουλευτικές Εκλογές 2021 Λανίτειο Λύκειο, Λεμεσός, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα, στις Βουλευτικές Εκλογές 2021. // PoR – Voting, 2021 Parliamentary Elections Laniteio Lyceum, Lemesos, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, exercises his right to vote, in the 2021 Parliamentary Elections.

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε το πρωί της Κυριακής (30/05), ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ψήφισε στο Λανίτειο Λύκειο στη Λεμεσό, ενώ μετά το πέρας της διαδικσίας, παραχώρησε δηλώσεις.

Ο ίδιος ανέφερε πως η σημερινή μέρα είναι γιορτή της Δημοκρατίας και μια ευκαιρία στο λαό να επιλέξει ποιοι θα είναι οι νομοθέτες την επόμενη πενταετία. Πέραν τούτου επικαλέστηκε τον Αβραάμ Λίνκολν, λέγοντας πως η ψήφος είναι πιο δυνατή από τη σφαίρα.

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στην αποχή κάλεσε το σύνολο των πολιτών να επιλέξουν ποιοι μπορούν να εγγυηθούν το μέλλον των παιδιών μας τα επόμενα χρόνια. Κάλεσε ταυτόχρονα τον κόσμο να εγκαταλείψει τον καναπέ και να προσέλθουν στις κάλπες.

Όσον αφορά τις παραβιάσεις από κάποιους υποψήφιους με τις διαφημιστικές πινακίδες, ο ΠτΔ είπε πως δεν είναι το σημαντικότερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να αναθεωρηθεί η νομοθεσία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.