Στην Ομόνοια κερδίζει… πόντουςΟ Χένινγκ Μπεργκ είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Ομόνοια σε μια σταθερά καλή πορεία στο περασμένο πρωτάθλημα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να τερματίσει στην κορυφή και να οδηγηθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ότι ο Νορβηγός είναι ένας καλός προπονητής, δεν το μάθαμε από την παρουσία του στην Ομόνοια, αφού είχε επιτυχίες και στις προηγούμενες ομάδες τις οποίες εργάστηκε. Αυτό που κάποτε λέγαμε στην Κύπρο ότι κάποιοι έρχονται όταν είναι στα… κάτω τους, δεν ισχύει σε αυτή την περίπτωση. 


Ο Μπεργκ συνεχίζει να κερδίζει πόντους και να προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι βρέθηκε στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης. Αυτό το μάθαμε χθες, με το ενδιαφέρον της ομάδας του Βελγίου για να αποκτήσει τον Νορβηγό προπονητή.

Η Ομόνοια δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον προπονητή της σε αυτή τη φάση και το έχει κάνει ξεκάθαρο σε όσους ρώτησαν να μάθουν τις προθέσεις της. Όπως είναι λογικό τα ίδια ισχύουν και για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της.

Οι στόχοι του «τριφυλλιού» δεν σταματούν εδώ και το πλάνο που ξεκίνησε από την περασμένη περίοδο, αναμένεται να ακολουθηθεί και τα επόμενα χρόνια.

Χρίστος Αποστολίδης