Στην Πάφο ο Εκτ. Δ/ντης του ΟΚΥπΥ για τα προβλήματα που προέκυψαν με τους γιατρούς

Στην Πάφο βρίσκεται ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΚΥΠΥ Χρίστος Νικολάου, για τη λειτουργία του ΤΑΕΠ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Όπως μετέδωσε στη Μεσημβρινή Έκδοση ο ανταποκριτής του ΑΣΤΡΑ στην Πάφο Κώστας Νάνος, στόχος της επίσκεψης του κ. Νικολάου είναι να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν με τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τον Κώστα Νάνο, ο κ. Νικολάου είπε ότι ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη σχετικά με το πρόγραμμα που βγήκε με τους γιατρούς από την Πόλη Χρυσοχούς, παρακάμπτοντας το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει την προηγούμενη εβδομάδα η προϊστάμενη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών. Όπως ανέφερε, έπρεπε να καλύψουν το κενό και να μην μείνει εκτεθειμένη η επαρχία της Πάφου και χωρίς ΤΑΕΠ.

Επίσης είπε ότι αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα είτε με γιατρούς από την Πόλη Χρυσοχούς, είτε με αγορά υπηρεσιών από ιδιώτες γιατρούς που υπηρέτησαν στο Τμήμα τα προηγούμενα χρόνια. Αναγνώρισε μάλιστα ότι υπάρχει υποστελέχωση, λέγοντας ότι στόχος είναι να δοθούν λύσεις μέχρι να στελεχωθεί το ΤΑΕΠ με κατάλληλο προσωπικό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy