Στην παρουσία του ΠτΔ η κατάθεση του θεμέλιου λίθου του AUB Mediterraneo

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ για την παρουσίαση της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης για το 2022, στη Νέα Σκηνή ΘΟΚ, Λευκωσία, Κύπρος.

Τον θεμέλιο λίθο της νέας Πανεπιστημιούπολης του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού (AUB) – Mediterraneo, που ανεγείρεται στο πρώην κτιριακό συγκρότημα των «Χαρουπόμυλων», στην Πάφο, θα καταθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο Δήμος Πάφου.

Η εκδήλωση, σημειώνεται στην ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί παρουσία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου του Συμβουλίου των Επιτρόπων του AUB Philip. S. Khoury και άλλων μελών του Συμβουλίου, του Προέδρου του Πανεπιστημίου Fadlo R. Khuri, Υπουργών της Κυβέρνησης της Κύπρου, του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, Βουλευτών, Δημάρχων της Πάφου, του Πρύτανη του AUB – Mediterraneo Δρα. Wassim El Hajj, ανώτερων στελεχών του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του AUB και πολλών άλλων επισήμων.

Στην τελετή θα παραστούν επίσης τα μέλη των αντιπροσωπειών των Πανεπιστημίων και των Τοπικών Αρχών της περιοχής που θα φιλοξενηθούν στην πόλη από τον Δήμο Πάφου στο πλαίσιο της πρώτης, ιδρυτικής συνάντησης του Δικτύου Regional Network of Universities and Cities, προστίθεται.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy