Στήριξη στην εγχώρια αγοράΠολλές είναι οι ομάδες και συγκεκριμένα οι μεγάλες ομάδες, οι οποίες θέλουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Μάλιστα έγιναν μερικές κινήσεις με τους Ελουντού και Κορέια να μετακομίζουν από τη Νέα Σαλαμίνα στην Ανόρθωση. Το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν μένει εκεί και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και ο Αμπαρτζουμιάν από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. 


Λίγες μέρες πιο πριν, η ΑΕΚ πήρε τον Ανδρέα Μακρή, μόλις έληξε το συμβόλαιο του Κύπριου ακραίου επιθετικού με το ΑΠΟΕΛ.

Επίσης γίνεται λόγος για… μετακόμιση ορισμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού σε άλλες Κυπριακές ομάδες. Για παράδειγμα ο Κίκο φαίνεται να είναι σε συζητήσεις με την ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει συμφωνήσει και με τον Βασίλη Παπαφώτη που έπαιζε στη Δόξα.

Η προδιαγραφόμενη ανακοίνωση του Πάμπου Χριστοδούλου από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, δεν αποκλείεται να φέρει και ορισμένους ποδοσφαιριστές από τους «μαυροπράσινους» στους «ερυθρόλευκους».

Και όλα αυτά ενώ διανύουμε ακόμα τον Ιούνη. Αναμένεται πως μέχρι τον Αύγουστο θα προκύψουν και άλλες εσωτερικές μετακινήσεις ποδοσφαιριστών.

Χρίστος Αποστολίδης