Στηρίζει το νομοσχέδιο για τον συμπληρωματικό προϋπολογισμό το ΑΚΕΛΣυνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών περιλάμβανε μεταξύ άλλων το σημερινό πρόγραμμα της Βουλής, με τη συζήτηση να στρέφεται στο συμπληρωματικό προϋπολογισμό των 220 εκ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής ο συμπληρωματικός προϋπολογισμός των €220 εκ.

Σε δηλώσεις μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίας ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, τόνισε ότι το νομοσχέδιο με το οποίο ενισχύεται η λογική της απευθείας επιδότησης βρίσκεται εντός της φιλοσοφίας και το ΑΚΕΛ θα το στηρίξει στην αυριανή ολομέλεια.

Ο κ. Δαμιανού πρόσθεσε ότι από τα στοιχεία που κατατέθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών, υπάρχει η εκτίμηση ότι υπάρχουν οι δημοσιονομικές δυνατότητες για σημαντική αύξηση του ποσού των 100εκ. ευρώ, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην επιβίωση των ΜμΕ.

«Ανάλογη θα είναι και η στήριξή μας για συνέχιση των προγραμμάτων του Υπουργείου Εργασίας. Δυστυχώς, συντηρείται μια κοινωνική αδικία σε σχέση με συνταξιούχους οι οποίοι εργάζονται, καταβάλλουν εισφορές αλλά δεν εμπίπτουν στα σχέδια» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ.