Στηρίζουμε το έργο της Europa Donna Κύπρου κατά του καρκίνου του μαστού με κάθε αγορά των ροζ σακουλιών της Lordos Plastics τον Οκτώβριο!

Η Lordos United Plastics Public Ltd βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Europa Donna Κύπρου και για 10η συνεχή στηρίζει το έργο του οργανισμού στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και την στήριξη των ασθενών.

Συγκεκριμένα, για τον μήνα Οκτώβριο, με κάθε αγορά συσκευασίας των ροζ σακουλιών, μέρος των εσόδων διατίθεται στον οργανισμό Europa Donna Κύπρου για την ενίσχυση του ιδιαίτερα σημαντικού έργου που επιτελεί. Η Europa Donna Κύπρου δίνει τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού με προγράμματα ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης αλλά και με τη στήριξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων όλων των ασθενών με καρκίνο του μαστού!

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου θα βρείτε σε όλες τις υπεραγορές τις συσκευασίες των ροζ σακουλιών της Lordos United Plastics Public Ltd με το σήμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και το λογότυπο της Europa Donna Κύπρου και με κάθε αγορά, στηρίζετε κι εσείς το έργο του οργανισμού κατά του καρκίνου του μαστού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.