Στις 196 οι καταγγελίες το τελεύταιο 24ωρο-Περισσότερες από τις μισές στη Λεμεσό

Σε 195 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 14.571 έλεγχοι.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.887 έλεγχοι και προέκυψαν 38 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 5.066 έλεγχοι με 95 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.357 έλεγχοι με 17 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.381 έλεγχοι με 22 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.906 έλεγχοι με 20 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 780 έλεγχοι με 1 καταγγελία πολίτη.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 1.111 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 8 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Από τους 14.571 ελέγχους οι 75 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, τα αεροδρόμια. Από τους ελέγχους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι η καταγγελία υποστατικού αφορούσε εστιατόριο, το οποίο βρέθηκε να λειτουργεί και να εξυπηρετεί θαμώνες σε τραπεζοκαθίσματα.

Σημείωσε ότι καταγγέλθηκαν εξωδίκως 4 άτομα, ενώ εργαζόμενος στο υποστατικό δεν είχε σε ισχύ rapid test και δεν έφερε προστατευτική μάσκα.

Όπως ανέφερε, το υποστατικό ήταν χωρίς άδεια λειτουργίας και χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών.

Όσον αφορά τις καταγγελίες πολιτών, οι πλείστες αφορούσαν επιβαίνοντες σε οχήματα χωρίς αποστολή sms, για μη χρήση προστατευτικής μάσκας σε μέσα μαζικής μεταφοράς και πεζούς, οι οποίοι δεν έφεραν προστατευτική μάσκα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.