Στις 23 Οκτωβρίου η εκλογική συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων–Συνεργασία Πολιτών

Η Κεντρική Επιτροπή (Κ.Ε) του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αποφάσισε την Κυριακή όπως διεξαχθεί εσωτερική δημοσκόπηση με τη χρήση κάλπης σε κάθε επαρχία της ελεύθερης Κύπρου, μεταξύ των μελών του Κινήματος για να εκφράσουν τη γνώμη τους για τους υποψηφίους οι οποίοι είχαν συναντήσεις με αντιπροσωπεία της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος και σχολίασαν γραπτώς τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματός. Η εκλογική συνδιάσκεψη ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η απόφαση ελήφθη μετά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής με αντικείμενο συζήτησης τις προεδρικές εκλογές.

Ανακοίνωση του κινήματος αναφέρει ότι η “Κ.Ε αποφάσισε όπως διεξαχθεί εσωτερική δημοσκόπηση με τη χρήση κάλπης σε κάθε επαρχία της ελεύθερης Κύπρου, μεταξύ των μελών του Κινήματος στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Κατά τη δημοσκόπηση τα μέλη του Κινήματος θα εκφράσουν τη γνώμη τους για εκείνους τους υποψηφίους οι οποίοι ζήτησαν και είχαν συναντήσεις με αντιπροσωπεία της Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος και, σχολίασαν γραπτώς τις προγραμματικές θέσεις του Κινήματος”.

Τα αποτελέσματα της εσωτερικής δημοσκόπησης θα τεθούν προς συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή στις 02 Οκτωβρίου. Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να καθοριστεί μεταξύ άλλων και η σύγκληση της Εκλογικής Συνδιάσκεψης η οποία θα πάρει την απόφαση για τη θέση του Κινήματος στις προεδρικές εκλογές του 2023. Ως πρώτη εκτίμηση η Εκλογική Συνδιάσκεψη θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy