Στις 25 οι καταγγελίες της Αστυνομίας για παραβίαση μέτρων κατά COVID-19

Σε καταγγελίες 17 πολιτών και 8 ιδιοκτητών ή υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, έπειτα από 1.969 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 575 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν 5 πολίτες και 6 υποστατικά, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 160 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 430 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 2 πολίτες και 1 υποστατικό, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 135 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 351 έλεγχοι εκ των οποίων προέκυψαν 5 καταγγελίες πολτών, ενώ στην περιοχή της Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 180 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Τέλος, η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 132 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, 4 καταγγελίες πολιτών καταγράφηκαν στα αεροδρόμια, ενώ σε 2 ελέγχους προέβη το Λιμενικό Σώμα, δίχως να προκύψει καταγγελία.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.