Στις 26 Οκτωβρίου 24χρονος θα απαντήσει στην κατηγορία της παράβασης του ορίου ταχύτητας

Ενα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών αναμένεται να απαντήσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, στην κατηγορία της παράβασης του ορίου ταχύτητας. Ο 24χρονος συνελήφθη με την κατηγορία ότι χθες Κυριακή οδηγούσε το αυτοκίνητο του παρά τον Κόρνο με ταχύτητα 209 χλμ. την ώρα αντί 100, που είναι το όριο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 7το βράδυ της Κυριακής 16 Οκτωβρίου, μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 24 ετών, ο οποίος έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Κόρνο, με ταχύτητα 209 χλμ την ώρα αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο».

Πρόσθεσε ότι «ο νεαρός συνελήφθη και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο όρισε την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ως ημερομηνία για να απαντήσει στην κατηγορία της παράβασης του ορίου ταχύτητας. Μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως του αποστερηθεί η άδεια οδηγού, ενώ υπέγραψε προσωπική εγγύηση ύψους 2 χιλιάδων ευρώ».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy