Στις 28 και 29 Νοεμβρίου οι γραπτές εξετάσεις για επαγγελματική άδεια οδηγού ταξί

Οι γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση επαγγελματικής άδειας οδηγού στην κατηγορία Ταξί θα διεξαχθούν στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 9.00 – 13.30 στο Κτήμα Κουσιουμή στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, “όλοι οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν με προσωπική επιστολή και μήνυμα (sms) για τη συγκεκριμένη ημερομηνία προσέλευση τους στο εξεταστικό κέντρο καθώς και γενικές οδηγίες σχετικά με τους όρους και κανονισμούς των εξετάσεων”.

Επίσης, λόγω των οδικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή Χαλεπιανές, στην προσωπική επιστολή που θα τους αποσταλεί, θα περιλαμβάνονται κατευθυντήριες οδηγίες για να φτάσουν στο εξεταστικό κέντρο.

Η εξεταστέα ύλη των πιο πάνω γραπτών εξετάσεων περιέχεται στο βιβλίο «Κατάρτιση Οδηγών Ταξί – Α’ Έκδοση 2012», το οποίο οι υποψήφιοι μπορούν να εφοδιαστούν από βιβλιοπωλεία.

Σημειώνεται ότι η εξέταση θα διεξαχθεί υπό την αίρεση ότι κάτι τέτοιο θα επιτρέπεται από το Διάταγμα που θα θεσμοθετεί τα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης της Covid-19 κατά τον χρόνο της εξέτασης.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy