Στις 29 Ιουλίου τροποποιήσεις στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του κόμβου Μακαρίου – Ευαγόρου – Αναστασίου Λεβέντη

Λόγω τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε στο μηχάνημα εφαρμογής της ασφάλτου και σε συνέχεια των εργασιών αναβάθμισης των υποδομών κοινής ωφελείας σε τμήμα του κόμβου Μακαρίου – Ευαγόρου – Αναστασίου Λεβέντη, οι τροποποιήσεις στις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μεταφέρονται για την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 από ώρα 11:00 το πρωί μέχρι τις 3:00 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Μνασιάδου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Ευαγόρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων από τη Λεωφ. Μακαρίου προς τη Λεωφ. Ευαγόρου για τις πιο πάνω ώρες (11:00 – 15:00) θα διεξάγεται μέσω εκτροπής από την οδό Μνασιάδου.


Στη Λεωφόρο Ευαγόρου θα δοθούν στη κυκλοφορία οι δύο βόρειες λωρίδες (προς τη πλευρά της Αναστασίου Λεβέντη) και θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία η μία νότια λωρίδα (προς την πλευρά της Λ. Μακαρίου).

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας

Ο Δήμος Λευκωσίας επέλεξε όπως οι εργασίες εκτελεστούν αυτή την περίοδο που η τροχαία κίνηση στη Λευκωσία είναι αισθητά μειωμένη και έχει εξασφαλίσει την πλήρη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και τα συνεργεία του εργολάβου, που θα εργάζονται με εκτεταμένο ωράριο για να ολοκληρώσουν τις απαιτούμενες εργασίες εντός του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος.


Η διευθέτηση αυτή είναι απαραίτητη για την ομαλή εξέλιξη και την αποφυγή καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση του Έργου.

Η πρόσβαση των πεζών προς όλα τα υποστατικά θα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.