Στις 30/5 οι εκλογές της ΠΟΕΔ

Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Οι εκλογές για την ανάδειξη των αξιωματούχων της ΠΟΕΔ εκλογές θα διεξαχθούν στις 30 του Μάη.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔ, δικαίωμα ψήφου όπως και υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα τακτικά μέλη που εγγράφηκαν ως τις 31 του Δεκέμβρη του προηγούμενου χρόνου, 2016, τα οποία έχουν τακτοποιημένες όλες τις υποχρεώσεις τους προς την Οργάνωση, σύμφωνα με το Καταστατικό, και που το όνομά τους θα περιληφθεί στον Εκλογικό Κατάλογο που θα διαμορφωθεί ύστερα κι από την εξέταση τυχόν ενστάσεων ή αιτήσεων για μετεγγραφή από ένα Επαρχιακό Γραφείο σε άλλο.

Στα πλαίσια της διαδικασίας εκλογών για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΠΟΕΔ για την τριετία 2017 – 2020, έχει αναρτηθεί σήμερα στα Κεντρικά και τα Επαρχιακά Γραφεία της Οργάνωσης, σύμφωνα με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού, ο πλήρης Κατάλογος Μελών κατά Επαρχιακό Γραφείο, όπως αυτός βρισκόταν σε ισχύ στις 31/12/2016.

Κατάσταση με τον Αριθμό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κάθε μέλους δημοσιεύεται, εξάλλου, και στην ιστοσελίδα της ΠΟΕΔ, για εύκολο έλεγχο της συμπερίληψης σ’ αυτόν.

Οπως αναφέρεται, μέλη που για οποιοδήποτε λόγο παραλείφθηκαν από τον Κατάλογο μπορούν να υποβάλουν ένσταση στη Γραμματεία της Οργάνωσης, μέσω της οικείας Επαρχιακής Επιτροπής, ως τις 29 του Μάρτη, 2017, στις 12 το μεσημέρι, το αργότερο. Ένσταση μπορεί να υποβληθεί και για αντικανονική συμπερίληψη ή μη συμπερίληψη άλλου μέλους στον Κατάλογο.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.