Στις Βρυξέλλες για την Ευρωπαϊκή Μέρα Τουρισμού ο Υφ. Τουρισμού

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Κώστας Κουμής για να συμμετάσχει στη Ευρωπαϊκή σύνοδο με θέμα την βελτίωση της ανθεκτικότητας του τουριστικού οικοσυστήματος. ΦΩΤΟ Συνάντηση του κ. Κουμή με την κα Valentina Superti, Διευθύντρια του Tμήματος Oικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Aγοράς.

Στις Βρυξέλλες βρέθηκε την Παρασκευή ο Υφυπουργός Τουρισμού Κώστας Κουμής, με αφορμή τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή σύνοδο με θέμα την βελτίωση της ανθεκτικότητας του τουριστικού οικοσυστήματος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η σύνοδος ξεκίνησε με παρέμβαση του Επίτροπου για την Εσωτερική Αγορά, Τιερί Μπρετόν, και εστίασε σε τρεις ενότητες: Τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την πράσινη μετάβαση, και την ανάγκη για αναβάθμιση και αναπροσαρμογή των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού στον τουριστικό τομέα.

Στο περιθώριο της συνόδου ο κ. Κουμής είχε συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με την Ισπανίδα ομόλογο του Rosana Morillo, τη διευθύντρια του Tμήματος Oικοσυστημάτων της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Aγοράς Valentina Superti, τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Τουρισμού της Πορτογαλίας Louis Araujo και τη Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Μάλτας στην ΕΕ Kathiana Bonello.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy