Στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας Λάρνακας το ΑΚΕΛ Λάρνακας

Αντιπροσωπία της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας αποτελούμενη από την Επαρχιακή Γραμματέα Χρυστάλλα Αντωνίου, το Βουλευτή ΑΚΕΛ Ανδρέα Πασιουρτίδη και τον Χρίστο Χατζηαντώνη μέλος της Ε.Ε. πραγματοποίησαν επίσκεψη στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας Λάρνακας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής ΥΚΕ Λάρνακας και προϊστάμενες των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Συζητήθηκαν τα διάφορα προβλήματα που τίθενται από πολίτες. Εκφράστηκε η στήριξη στο έργο το οποίο επιτελείται, μέσα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, καθώς και η ετοιμότητα για συμβολή στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και απάμβλυνσης προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Τέθηκαν ζητήματα, τα οποία τροχοδρομήθηκαν για επίλυση, με χρονικό ορίζοντα το Φθινόπωρο, από πλευράς Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ακολούθως η αντιπροσωπία μετέβη στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας, Αγίων Αναργύρων, όπου διαπίστωσε τα ζητήματα που προκύπτουν σε σχέση με την εξυπηρέτηση πολιτών, οι οποίοι συνωστίζονται σε δυσμενείς συνθήκες  και τις δυσκολίες που υπάρχουν στη διεκπεραίωση της εργασίας των Λειτουργών ευημερίας.

Οι διαπιστώσεις και εισηγήσεις από πλευράς του ΑΚΕΛ, θα τεθούν σε συνάντηση που θα καθοριστεί με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.