Για το Αϊντχόφεν της Ολλανδίας αναχωρεί το πρωί η αποστολή του Απόλλωνα για τον αυριανό πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League με την ολλανδική ομάδα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ στις 21:30 ώρα Κύπρου.

Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή ταξιδεύει στη χώρα της τουλίπας με μοναδικό απόντα από πλευράς παικτών τον Ρόντζερ Μπιντα, ο οποίος δεν ξεπέρασε ακόμα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Στην αποστολή του Απόλλωνα συμπεριλήφθηκαν οι Σάμου Βολοτίνεν, Ντίλαν Ουεντραόγκο και ο νεοαποκτηθείς Ντάνιελ Καρ οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία για να συμμετέχουν στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά και να στηρίξουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας.

Μαζί με την επίσημη αποστολή ταξιδεύουν και φίλαθλοι της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο πλευρό των γαλάζιων θα βρεθούν περίπου 300 οπαδοί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σήμερα στις 20:30 ώρα Κύπρου, ο Σοφρώνης Αυγουστή θα παραχωρήσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο χώρο συνεντεύξεων του “Philips Stadion”, ενώ τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Σάσα Μάρκοβιτς.

Μισή ώρα αργότερα, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο κυρίως γήπεδο του “Philips Stadion” η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον αγώνα της Πέμπτης.