Στο χείλος της καταστροφής τα κέντρα αναψυχής – Προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις

Τα κέντρα αναψυχής κατά τη διάρκεια του 2020 πέρασαν την χειρότερη χρονιά στην ιστορία του επιχειρηματικού κλάδου, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Φύτο Θρασυβούλου, ο οποίος σημείωσε παράλληλα ότι οι δραστηριότητες των κέντρων αναψυχής κατά το 2020 κυμάνθηκαν μείον του 40%.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως τα κέντρα αναψυχής έχουν πληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της πανδημίας για αυτό συνέχισε η ΟΣΙΚΑ αναμένει, όπως  είπε, τις επόμενες μέρες τις εξαγγελίες του Υπουργού Οικονομικών για στήριξη των επιχειρήσεων σωστά  και προγραμματισμένα, ώστε να μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν όταν θα αποφασιστεί από πλευράς του κράτους.

Σε διαφορετική περίπτωση συνέχισε, η Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής θα προχωρήσει σε δυναμικές κινητοποιήσεις όχι γιατί είναι θέση της ΟΣΙΚΑ οι δυναμικές κινητοποιήσεις, αλλά γιατί είναι ένα αίτημα των επιχειρηματιών το οποίο δεν μπορούν να αποφύγουν.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε, πως το απερχόμενο έτος το 2020 οι δραστηριότητες των Κέντρων Αναψυχής κυμάνθηκαν μείον του 40%. Ενδεικτικά σημείωσε πως το 60% με 80% των υπαλλήλων επιχειρήσεων ήταν λήπτες του ανεργιακού επιδόματος.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.