Στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας τσάκωσε δύο πρόσωπα η Αστυνομία-Είχαν μαζί τους πιστόλι και σφαίρες

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό πιστολιού και αριθμού σφαιρών, σε αυτοκίνητο στο οποίο οι δύο ύποπτοι, επέβαιναν χθες βράδυ, στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, μέλη των ΟΠΕ Λευκωσίας, μαζί με μέλη της ΜΜΑΔ, μετά από σχετική πληροφορία, διενήργησαν το βράδυ του Σαββάτου, συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, στο Στρόβολο, όπου λίγο πριν τις 7.30 το βράδυ, στο χώρο στάθμευσης οχημάτων, του Γενικού Νοσοκομείου, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα. Αφού οι δύο επιβαίνοντες υποβλήθηκαν σε έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 42χρονο, ο οποίος οδηγούσε το όχημα, και για 44χρονο.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο των δύο υπόπτων, εντός του οποίου τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα πιστόλι, και μία γεμιστήρα που περιείχε πέντε σφαίρες, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του 42χρονου και του 44χρονου. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ το πιστόλι, η γεμιστήρα και οι σφαίρες που ανευρέθηκαν, κατασχέθηκαν ως τεκμήρια και αναμένεται να τύχουν περαιτέρω εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.