Στο Δικαστήριο σήμερα οι επτά για τον ομαδικό βιασμό στην Αγία Νάπα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα παρουσιαστούν σήμερα οι επτά από τους 12 νεαρούς από το Ισραήλ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη βιασμού και βιασμού εναντίον 19χρονης Βρετανίδας, που φέρεται να διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στην Αγία Νάπα.

Οι 12 νεαροί ηλικίας από 15,5 μέχρι και 18 χρόνων, συνελήφθησαν ύστερα από την καταγγελία της Βρετανίδας στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία 30 περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Ιουλίου, έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 νεαρούς από το Ισραήλ, σε δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε  από τους 12 νεαρούς αφέθηκαν ελεύθεροι χθες το απόγευμα, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους. Οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν σήμερα στις 10.30 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους.

Αναμένεται ότι και η σημερινή δικαστική διαδικασία θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο ανήλικος Ισραηλινός ηλικίας 15μιση χρόνων δεν αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.