Στο ΓΝ Λευκωσίας 14χρονος μετά το τροχαίο, στη ΜΕΘ του ΓΝ Πάφου η γιαγιά τουΣτο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε 14χρονος που επέβαινε στο ένα εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο στον δρόμο Δρούσειας- Προδρομίου – Πόλης Χρυσοχούς, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, ο 14χρονος φέρει κάταγμα στο κρανίο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη και η γιαγιά του 14χρονου ηλικίας 57 ετών, λόγω τραυμάτων της στον θώρακα, ενώ φέρει και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

Στο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 13:00 τραυματίστηκαν επτά άτομα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Δρούσειας – Προδρομίου – Πόλης Χρυσοχούς, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται δύο οχήματα προερχόμενα από αντίθετες κατευθύνσεις συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο ένα όχημα μετέβαινε μητέρα ηλικίας 40 ετών με τα τρία ανήλικα παιδιά της ηλικίας 14, 15 και 17 ετών και την γιαγιά ηλικίας 57 ετών, όλοι Ε/κ, και στο δεύτερο όχημα ζεύγος Γερμανών ηλικίας 55χρόνων ο άντρας και 61 χρόνων η γυναίκα.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η μια οδηγός παρέλειψε να οδηγεί προς την αριστερά πλευρά του δρόμου, το όχημά της εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το εξ αντιθέτου διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαινε το ζεύγος Γερμανών.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν και οι επτά επιβαίνοντες των δύο οχημάτων οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Στη συνέχεια ο 14χρονος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Οι εξετάσεις για την πρόκληση του Τροχαίου συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.