Στο ίδιο έργο «θεατές»-Πλημμύρισε για ακόμη μία φορά η Λεμεσός (Βίντεος&Φώτος)

Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι οι Λεμεσιανοί, καθώς με τις καταρρακτώδεις βροχές του Σαββάτου πλημμύρισαν υποστατικά και εγκλωβίστηκαν οδηγοί στο ιστορικό κέντρο, αλλά και στον παραλιακό της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Σαββατιάτικη μπόρα «έπνιξε» την Κύπρο-Δρόμοι ποτάμια, κατολισθήσεις βράχων και παρέμβαση της Πυροσβεστικής (Φώτος&Βίντεος)

Οι δρόμοι, κυρίως στο κέντρο της πόλης, μετατράπηκαν σε “ποτάμια” με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα οχήματά τους οδηγοί, ενώ υποστατικά πλημμύρισαν.

Στην οδό Γεωργίου Κατσουνωτού το νερό σκέπασε αυτοκίνητα, ενώ πολλά καταστήματα πλημμύρισαν και περιουσίες καταστράφηκαν.

139561777 2512332929071666 4116263271940686857 o
ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ

Ο Δήμαρχος της πόλης αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα αντιπλημμυρικά έργα που άρχισαν στην περιοχή και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 χρόνια.

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ σε κινητοποίηση τέθηκαν συνεργεία του Δήμου Λεμεσού, καθώς και μέλη της Πολιτικής Άμυνας για παροχή βοήθειας που αφορούσε το άνοιγμα οχετών ομβρίων υδάτων, άντληση νερού από υποστατικά και απομάκρυνση οδηγών και οχημάτων, που εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους .

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πάνω από 20 περιστατικά στο κέντρο Λεμεσού. Χωρίς κανένας άνθρωπος ευτυχώς να διατρέξει κίνδυνο.

Χθες επίσης, αρκετές περιοχές της Επαρχίας Λεμεσού έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση για κάποια διαστήματα, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε σε δίκτυο μέσης τάσης της ΑΗΚ, που προκάλεσαν κεραυνοί.

Βίντεος και Φωτογραφίες από τη σελίδα ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ στο facebook

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy