Στο μικροσκόπιο του ΠΙΣ ο συλληφθείς γιατρός για τα επεισόδια στο Δια και στο Προεδρικό

Στο μικροσκόπιο του Παγκυπρίου ιατρικού Συμβουλίου τίθεται η δημόσια δράση και στάση του ιατρού ο οποίος είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες ύποπτους για τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ και το Προεδρικό που τελούν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε καλά ενημερωμένη πηγή του ΠΙΣ, η όλη στάση του ιατρού απασχολεί τον ΠΙΣ και είναι προς διερεύνηση. Όπως αναφέρθηκε σε πρώτο επίπεδο η υπόθεση θα εξεταστεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας του Συλλόγου και σε δεύτερο επίπεδο από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ίδια πηγή δεν θέλησε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα εξετάσει η επιτροπή και ο ΠΙΣ , καθώς πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία υπεισέρχονται λεπτά νομικά ζητήματα.

Περιορίστηκε να αναφέρει ότι το θέμα θα εξετάσει η επιτροπή Δεοντολογίας στην επόμενη της συνεδρία που αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων δύο βδομάδων.

Καταδίκαζε την επίθεση μέσω Facebook

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σωτηριάδης είχε σπεύσει να καταδικάσει τα επεισόδια μέσα από τη σελίδα του στο Facebook. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει τις Αρχές

«Εκφράζω ειλικρινή λύπη, απογοήτευση και αποτροπιασμό για τα επικίνδυνα έκτροπα που έγιναν από άγνωστους στο κανάλι Sigma. Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο κάθε πράξη βίας, καταστροφής περιουσίας και τρομοκράτησης από οπουδήποτε κι αν προέρχεται. Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου σε όλους όσοι δέχτηκαν αυτή την επίθεση», έγραψε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.