Στο μόλις 22% της κανονικής για το μήνα ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης το Νοέμβριο

Στο μόλις 22% της κανονικής για μήνα Νοέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές εντός του τρέχοντος μήνα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι το πρωί της 22ης Νοεμβρίου ανήλθε στα 11,9 χιλιοστά, σε σύγκριση με 53,3 χιλιοστά για την κανονική για το μήνα Νοέμβριο. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 4,0 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στο Κελλάκι με 44,4 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 76% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η Αθηένου με 19,4 χιλιοστά βροχόπτωσης (69% της κανονικής) και η περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας με 21,6 χιλιοστά (51% της κανονικής).

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-22 Νοεμβρίου σημειώθηκε στη Πόλη Χρυσοχού; με 0,0 χιλιοστά. Ακολουθούν η Λεμεσός (Νέο Λιμάνι) με 1,4 χιλιοστά βροχόπτωσης (3% της κανονικής) και το Γεφύρι Παναγιάς με 2,2 χιλιοστά (5% της κανονικής).

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.