Στο πλευρό του Αλί Κισμίρ οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές

Στο πλευρό του αντιπολιτευόμενου Τ/κ Δημοσιογράφου Αλί Κισμίρ που διώκεται από τις κατοχικές αρχές, βρίσκονται οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές ενημερώνοντας για την δίκη του, την Κομισιόν.

Μιλώντας στην Εκπομπή «Χωρίς Όρια», ο Ευρωβουλευτής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Δημήτρης Παπαδάκης ανέφερε ότι με την υποβολή σχετικού ερωτήματος προς την Κομισιόν, ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα πέπλο προστασίας.

Επεσήμανε ότι οι κύπριοι ευρωβουλευτές, εκεί που μπορούν θα παρεμβαίνουν έχοντας κατά νου ότι απολυταρχικά καθεστώτα δεν έχουν καμία φειδώ και ντροπή να πρχωρήσουν σε τέτοιες αυταρχικές συμπεριφορές, όπως στην περίπτωση της δίωξης του Τκ δημοσιογράφου.

Πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί διότι η υπόθεση του Αλί αφορά όλους τους Κυπρίους και είναι πολύ σημαντική η κοινή ενέργεια των κυπρίων ευρωβουλευτών δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ η Φατμά Κισμίρ, δημοσιογράφος και μητέρα του Τκ Δημοσιογράφου.

Είναι σίγουρη όπως είπε, πως δεν είναι μόνοι σε αυτό τον αγώνα και τόνισε ότι στην περίπτωση της αγωγής του Αλί είναι η πρώτη φορά που ένας δημοσιογράφος διώκεται με βαριές κατηγορίες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy