Στο στόχαστρο Χριστοδουλίδη και το ΑΚΕΛ – Είχε οργανώσει “task force” στο Signal

  • Παραπονιόταν για ποσπάθεια “οργανωμένης αποδόμησης του”
  • Οργανώσε “task force” στο Signal για αποσυσπείρωση ΑΚΕΛ

Με νέες αποκαλύψεις επανήλθε σήμερα ο πρώην συνεργάτης του Συναγερμικού Υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη με στιγμιότυπα οθόνης από το Signal αυτη τη φορά.

Συγκεκριμένα, αφορμή για τις νέες αποκαλύψεις ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του Συναγερμικού υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, σε πολιτική συγκέντρωση στη Γεροσκήπου, όπου επιχείρησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα οργανωμένης προσπάθειας αποδόμησης του χαρακτήρα του από κάποιους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χριστοδουλίδης μάλιστα, ισχυρίστηκε χθες (26/09) σε συγκέντρωση του στην Γεροσκήπου, οτι υπάρχει μια «οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης του χαρακτήρα του από κάποιους», ώστε να τον παρουσιάσουν στον κόσμο ως ένα από τα ίδια μια προσπάθεια, που πήρε άλλη διάσταση, όπως είπε.  «Κάποιοι είναι ικανοί για όλα», είπε χαρακτηριστικά.


Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις αποκαλύψεις του πρώην συνεργάτη του, φαίνεται οτι ο ίδιος οργάνωνε μέσω του Κοινωνικού Δικτύου ανταλλαγής μηνυμάτων Signal ομάδα που την ονόμασαν “Task Force” για να αποδομήσει άλλους υποψηφίους και κόμματα.

Ο πρώην συνεργάτης του, επίσης τον κάλεσε  να απαντήσει ευθέως τρία ερωτήματα:

• «Τι είναι η ομάδα “Task Force” που δημιούργησε ο συγγενής και επιτελάρχης σας»;

• «Ποιος ήταν ο στόχος αυτής της ομάδας»;


• «Ποιος έδωσε οδηγίες για την δημιουργία αυτής της ομάδας»;

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Πολίτη” στα στιγμιότυπα οθόνης,  παρουσιάζονται ο επιτελάρχης και σύγαμπρος του Νίκου Χριστοδουλίδη, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, ο οποίος ρωτά τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας “Task Force” πότε προγραμματίσουν συνάντηση για να οργανωθούν και στη συνέχεια αναφέρει ως στόχος της ομάδας την αποσυσπείρωση του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ.

Το τρίτο μέλος της ομάδας “Task Force” είναι ο Μάριος Χαραλάμπους, συγκάτοικος του Νίκου Χριστοδουλίδη όταν σπούδαζε στις ΗΠΑ και πολύ καλός του φίλος μέχρι σήμερα.

 

 

Cache 980X980 Analog Medium 529017 151287 22 09 27 151413 Cache 980X980 Analog Medium 529015 95865 22 09 27 151409 Cache 980X980 Analog Medium 529016 58350 22 09 27 151411

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.