Στόχος ληστών έγιναν δύο πρατήρια βενζίνης σε μία νύχτα

Στόχος έγιναν δύο πρατήρια βενζίνης στην Αθηένου. Στο ένα έγινε απόπειρα κλοπής, ενώ από το δεύτερο κλάπηκε ένας μάλλινος σκούφος. Τις υποθέσεις εξετάζει η Αστυνομία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6 σήμερα το πρωί υπάλληλος πρατηρίου βενζίνης στην Αθηένου, κατήγγειλε στον οικείο Αστυνομικό Σταθμό ότι άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν τον χρηματοδέκτη του πρατηρίου.
 
Μέλη του Σταθμού μετέβησαν στη σκηνή όπου από έρευνες στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διαπιστώθηκε πως δύο άγνωστα άτομα προσπάθησαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία να ανοίξουν τον χρηματοδέκτη του πρατηρίου και όταν δεν τα κατάφεραν δοκίμασαν να το πετύχουν με τη χρήση εργαλείου.
 
Όταν οι άγνωστοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν τον χρηματοδέκτη, προσπάθησαν να το πράξουν χρησιμοποιώντας ένα άσπρο αυτοκίνητο το οποίο οδήγησαν κατευθείαν στο μηχάνημα, χωρίς και πάλι να επιτύχουν οτιδήποτε.
 
Είναι άγνωστο στο παρόν στάδιο η αξία της κακόβουλης ζημιάς που προκλήθηκε στον χρηματοδέκτη.
 
Εξάλλου γύρω στις 06.05 το πρωί καταγγέλθηκε από υπάλληλο δεύτερου πρατηρίου βενζίνης στην Αθηένου ότι γύρω στις 04.10 τα ξημερώματα άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα του πρατηρίου και έκλεψαν ένα μάλλινο σκούφο αξίας 5 ευρώ.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου από εξετάσεις στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης διαπιστώθηκε πως για να εισέλθουν στο κατάστημα οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν άσπρο αυτοκίνητο, το οποίο οδήγησαν κατευθείαν στη γυάλινη προθήκη του υποστατικού και την θρυμμάτισαν.
 
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο πρατήρια βενζίνης, είχε καταγγελθεί ως κλαπέν από τον ιδιοκτήτη του που είναι κάτοικος Ιδαλίου.  
 
Οι σκηνές των πρατηρίων εξετάστηκαν από την Αστυνομία και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Τις δύο υποθέσεις διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.