Στοιχίζουν τα λάθη του καλοκαιριού…Η Πάφος συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και σε ακόμη εντός έδρας παιχνίδι δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με την ΕΝΠ και συνεχίζει να προβληματίζει και να είναι στα χαμηλά διαζώματα της βαθμολογίας. Παρόλο ότι έδειξε από το ξεκίνημα ότι είχε διάθεση, στο τέλος δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο δεύτερο τέρμα ούτε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Φάνηκε ξανά ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει ευκαιρίες. Ο περσινός πρώτος σκόρερ Άνταμ Νέμετς δεν έχει συμπαραστάτες στην επιθετική γραμμή και είναι απελπιστικά μόνος. 


Στην αμυντική γραμμή, εκτός του τερματοφύλακα Ρούτκο, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Τόσο ο Αραγιούρι όσο και ο Λαφράνς είναι δύο αργοί στόπερ και έχουν πάντα προβλήματα κόντρα σε γρήγορους και ευέλικτους φορ. Μάλλον δίπλα από τον Αραγιούρι θα έπρεπε να ήταν ένας ευέλικτος δεύτερος κεντρικός αμυντικός.

Στο τέλος φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο Ζέλικο Κόπιτς. Οι επιλογές των παικτών σε συνδυασμό με τα δαπανηρά συμβόλαια δεν αντικατοπτρίζουν την αξία τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξηλώθηκε η ομάδα για τρίτη χρονιά και οι μεταγραφές έγιναν δέκα μέρες πριν το πρωτάθλημα. Οι παίκτες μπήκαν χωρίς προετοιμασία και τα προβλήματα βγαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Πάφος δεν ικανοποιεί με την απόδοση και τα αποτελέσματά της τις φιλοδοξίες του κόσμου που φέτος πίστεψαν σε διάκριση σύμφωνα και με τις εξαγγελίες των επενδυτών της ομάδας. Με τέτοιες εμφανίσεις και όταν δεν κερδίζει ομάδες «μικρομεσαίες», ίσως έχει μπλεχτεί και σε περιπέτειες. Η διακοπή στο πρωτάθλημα προσφέρεται για ανασύνταξη και διόρθωση των λαθών που συνεχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σε κάθε αγώνα.

Παύλος Ζήνωνος