Στον δρόμο για το Τόκιο με το καλύτερο μας!

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό Μέγαρο, η εκδήλωση – θεσμός της Χαραλαμπίδης Κρίστης, αφού για τέταρτη συνεχή χρονιά, η εταιρεία επιλέγει τη μέρα της αγάπης, για να ανακοινώσει τις δράσεις της, στο πλαίσιο του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαραλαμπίδης Κρίστης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Φέτος, σε ένα Ολυμπιακό Μέγαρο, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για να παραπέμπει σε… στίβο, με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια, η Χαραλαμπίδης Κρίστης ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα υιοθεσίας αθλητών της ΚΟΕ, με την υιοθέτηση της Εθνικής Ολυμπιακής Ομάδας Στίβου, 13 δηλαδή αθλητών, καθώς και 5 αθλητών της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας. Στο πλαίσιο του προγράμματος Υιοθεσίας Αθλητών, από τις 15 Φεβρουαρίου όλες οι συσκευασίες γαλατάκι, κυκλοφορούν σε συλλεκτικές συσκευασίες, όπου απεικονίζονται οι αθλητές της ΚΟΕ και της ΚΕΠΕ.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης στηρίζει και τιμά τον αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο και πιστή στο όραμά και στη δέσμευσή της για τη διάδοση του Ολυμπιακού και Παραολυμπιακού ιδεώδους, συμμετέχει ως Μέγας Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής. Παράλληλα, στηρίζει πολυεπίπεδα, Κύπριους αθλητές, Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες , μέσω της παγκύπριας εκστρατείας, «Στον Δρόμο για το Τόκιο, με το καλύτερό μας!».

«Με φιλοσοφία απόλυτα δεμένη του Ευ Αγωνίζεσθαι και του Ολυμπιακού Πνεύματος, αφού αυτή είναι η εταιρική μας κουλτούρα: Να παράγουμε και να προάγουμε τα Καλύτερα, Υιοθετήσαμε τους καλύτερους! !», όπως δήλωσε στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης κος Μάριος Κωνσταντίνου .

Η εκδήλωση, που κορυφώθηκε με την παρουσίαση των Πρωταθλητών μας, τόσο της Εθνικής Ομάδας Στίβου όσο και της Ομάδας των Παραολυμπιονικών, διανθίστηκε με ένα εξαιρετικό χορευτικό-κινησιολογικό δρώμενο καθώς και με την παρουσίαση και προβολή της κεντρικής διαφημιστικής εκστρατείας που δημιούργησε ο σκηνοθέτης Βαρδής Μαρινάκης με πρωταγωνιστές τους πρωταθλητές μας και τα επίλεκτα προϊόντα της Χαραλαμπίδης Κρίστης. Η ταινία κάνει πρεμιέρα 14 Φεβρουαρίου και θα μπει στη ζωή μας μέσα από επικοινωνία (ATL, BTL, TTL) για να μεταφέρει την εταιρική φιλοσοφία, τη θέληση των αθλητών μας και τη στήριξή της Χαραλαμπίδης Κρίστης! https://www.youtube.com/watch?v=0Zyh5st_Bho.

Στον δικό του χαιρετισμό του ο κ Αλέξης Χαραλαμπίδης δήλωσε «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που φέτος, ταυτιζόμαστε με τους αθλητές της Κυπριακής Oλυμπιακής Ομάδας Στίβου και της Κυπριακής Εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, καθώς και που είμαστε πλέον όλοι μέλη της ευρύτερης Οικογένειας Χαραλαμπίδης Κρίστης».
Τέλος, ο κος Χαραλαμπίδης κήρυξε την έναρξη της ολυμπιακής μας διαδρομής προς το Τόκιο με την υπόσχεση ότι « δεν θα σταματήσουμε να δημιουργούμε πάντα με γνώμονα το καλύτερό μας, σ’ όλα τα επίπεδα ».

Στους προσκεκλημένους , προσφέρθηκε μια αριθμημένη συλλεκτική δημιουργία της Σιμώνης Φιλίππου που δένει αρμονικά όλα τα πρωταγωνιστικά στοιχεία: Αθλητισμό, Αγώνα, Στίβο, Ενθουσιασμό και βέβαια τη Χαραλαμπίδης Κρίστης.

#stonDromoGiaToTokyo #ToKaliteroMas #CharalambidesChristis

https://www.cyprustokyo2020.com/

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.