Στον εισαγγελέα ο ύποπτος για τη δωροδοκία

Στον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, θα παρουσιαστεί εντός της ημέρας ο Γιώργος Αποστολόπουλος ως ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης της απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών και σχετικού οπτικοακουστικού υλικού.

Για την υπόθεση συνεδρίασε το Σάββατο και η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής.
Ο Γιώργος Αποστολόπουλος έχει κληθεί από τον εισαγγελέα ως ύποπτος για τη διάπραξη κακουργήματος που αφορά δωροδοκία βουλευτή.

Από την πλευρά του, ο Αποστολόπουλος με ανακοίνωσή του διαψεύδει τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη και του Πάνου Καμμένου κάνοντας λόγο για «θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό».

Την ίδια στιγμή στη Βουλή συνεδρίασε και η Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Σημειώνεται πως στην Επιτροπή αποφασίστηκε να μην προβληθεί το βίντεο (λόγω προσβολής, δεοντολογικών λόγων κλπ).

Παράλληλα αποφασίστηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης να επισκεφτεί την εισαγγελία και να ζητήσει επιτάχυνση των διαδικασιών για την διαλεύκανση της υπόθεσης, αλλά και να κληθούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης για τη δήλωσή τους.

Σημειώνεται ότι η μόνη αντίδραση του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αντώνη Σαμαρά, ήταν να μηνύσει τον Χαϊκάλη, επειδή ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως θεωρεί ότι ο Αποστολόπουλος δρούσε εκ μέρους της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.