Στον ορίζοντα 25 νέα ξενοδοχεία στη Λάρνακα

Ραγδαία ανάπτυξη της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στη Λάρνακα τα επόμενα χρόνια καταδεικνύει το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχουν εγκριθεί ή εξετάζονται αιτήσεις για 25 καινούργιες ξενοδοχειακές μονάδες στην πόλη και την επαρχία!

Το εντυπωσιακό νούμερο αποκαλύφθηκε πρόσφατα από τον δήμαρχο Ανδρέα Βύρα και επαναλαμβάνεται στο φθινοπωρινό ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λάρνακας, η οποία σημειώνει ότι στον ορίζοντα βρίσκονται ξενοδοχεία τύπου resort, boutique και νέες μονάδες σε αναπαλαιωμένες διατηρητέες οικοδομές που θα αυξήσουν σε μεγάλο βαθμό τις διαθέσιμες επιλογές διαμονής για τους επισκέπτες.

Ειδική αναφορά γίνεται σε νέα ξενοδοχεία στην τουριστική περιοχή Ορόκλινης – Πύλας από τα οποία το Radisson Beach Resort και το Solaar Boutique Hotel, θα ανοίξουν το 2022.

Το Radisson είναι από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον τομέα, με 404 δωμάτια ανάμεσα στα οποία κάποια με ιδιωτικές πισίνες, σπα, τέσσερις χώρους εστίασης και χώρους εκδηλώσεων.

Το Solaar αντικαθιστά το παλιό ξενοδοχείο Michael’s με 114 δωμάτια, τρεις ιδιωτικές επαύλεις, σπα, εστιατόριο στην οροφή και αίθουσα συνεδρίων.

Εκτός αυτών, άλλες τρεις πολυτελείς μονάδες βρίσκονται στο στάδιο της αδειοδότησης. Πρόκειται για τετράστερο ξενοδοχείο με διαμερίσματα στη θέση του Beau Rivage, συγκρότημα πέντε αστέρων ακριβώς δίπλα και άλλη μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα ανατολικά του ξενοδοχείου Golden Bay Beach Hotel.

Τάσος Περδίος

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.