Στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα το νέο Range Rover Sport

Η τρίτη γενιά του Range Rover Sport βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα. Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο που επαναπροσδιορίζει την σπορ πολυτέλεια προσδίδοντας νέα δεδομένα στην premium κατηγορία συνδυάζοντας τη δυναμική εμφάνιση με την κορυφαία απόδοση εντός και εκτός δρόμου. Το Range Rover Sport διατηρεί τη φινέτσα και τον υπερπολυτελή χαρακτήρα του εμβληματικού Range Rover ενώ παράλληλα υιοθετεί και κορυφαίες τεχνολογίες άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.


Ο εκλεπτυσμένος εξωτερικός σχεδιασμός διατηρεί την ταυτότητα της εταιρείας διαθέτοντας δυναμικά στοιχεία και μυώδεις αναλογίες. Οι ομοιότητες με το μεγαλύτερο Range Rover είναι ιδιαίτερα εμφανής και στο εσωτερικό του μοντέλου. Πολυτέλεια, ποιοτικά υλικά και κορυφαία συναρμολόγηση δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση για οδηγό και επιβάτες. Και φυσικά μια τεράστια λίστα με κορυφαία συστήματα άνεσης, ασφάλειας, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας. Στοιχεία όπως τα ρυθμιζόμενα, θερμαινόμενα και αεριζόμενα μπροστινά καθίσματα με λειτουργία μασάζ και τα εργονομικά με βελτιστοποιημένη γεωμετρία πίσω καθίσματα αποτελούν την τέλεια βάση για ένα συναρπαστικό και άνετο ταξίδι. Στον τομέα ψυχαγωγίας διατίθενται επιλογές ήχου Meridian και το Meridian Signature Sound System χρησιμοποιώντας 29 ηχεία, ένα νέο subwoofer και ενισχυτή έως και 1.430 W – συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων ηχείων στα προσκέφαλα. Σύστημα που ελέγχεται με βοήθεια από τον Amazon Alexa.

Range Rover Sport 3

Το τρίτης γενιάς Range Rover Sport προσφέρει μια άκρως ενδιαφέρουσα γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων με εξακύλινδρα εξηλεκτρισμένα σύνολα μεγάλης εμβέλειας, βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 300 μέχρι 510 ίππους. Στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται ο νέος 4.4 λίτρων V8 Twin Turbo βενζινοκινητήρας απόδοσης 530 ίππων. Όλα τα νέα μοντέλα Range Rover Sport είναι εξοπλισμένα με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ZF και Intelligent All-Wheel Drive, το οποίο προβλέπει διαισθητικά όπου απαιτείται πρόσφυση, και παρέχει την πιο αποτελεσματική κίνηση σε όλες τις συνθήκες, ενώ βελτιστοποιεί την απόδοση.

Παράλληλα, το νέο Dynamic Response Pro συνεργάζεται με την τελευταία γενιά Dynamic Air Suspension, η οποία εισάγει για πρώτη φορά ελατήρια αέρα με δυνατότητα μεταγωγής. Το Dynamic Response Pro παρέχει τον απόλυτο έλεγχο κύλισης μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος ενεργού ελέγχου 48 volt, ικανό να εφαρμόζει ροπή έως και 1.400 Nm σε κάθε άξονα, που εμπνέει εμπιστοσύνη και νέα επίπεδα ελέγχου του αμαξώματος στις στροφές.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.