Στραβοπόδης: “Ο Άνθης λέει ψέματα για τον χρόνο, τον τόπο και τον βιασμό”

Χρησιμοποιώντας επίσημα στοιχεία για να αποδείξει τη θέση του, ο Νικόλας Στραβοπόδης υποστηρίζει ότι ο μηνυτής του, ο οποίος τον κατηγορεί για βιασμό, ψεύδεται.

Ο ηθοποιός Νικόλας Στραβοπόδης DIKASTIKOREPORTAZ.G

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη για την οποία κατηγορείται έδωσε ο ηθοποιός των “8 λέξεων” και του “Τατουάζ” Νικόλας Στραβοπόδη. Σε συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ο μηνυτής του ο οποίος τον εγκαλεί για βιασμό, λέει ψέματα για τον χρόνο, για τον τόπο αλλά και για το τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει o Νικόλας Στραβοπόδης και προκύπτει από στοιχεία που προσκόμισε ο ποινικολόγος Μανώλης Ροδουσάκης στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, η γνωριμία του με τον Άνθη δεν έγινε το 2006, όπως ισχυρίζεται ο Άνθης στην μήνυση, αλλά το 2004 και αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το μαγαζί στο οποίο ισχυρίζεται ο Άνθης ότι γνωρίστηκαν είχε κλείσει από το 2005.

Επιπλέον στη συνέντευξή του ο Νικόλας Στραβοπόδης ισχυρίζεται ότι το καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη το 2004 αλλά δεν πρόκειται για βιασμό ή σεξουαλική κακοποίηση αλλά για συναινετική ερωτική συνεύρεση δύο 20χρονων τότε ανδρών, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι ο Δημήτρης Άνθης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση όταν μπήκαν στο σπίτι αφού πρώτα του δήλωσε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.