«Συγχαρητήρια» από τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών στο ψευδοκράτος

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, Κουμπανίτσμπεκ Ομουραλίγιεβ δημοσίευσε μήνυμα για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με την «Κίπρις Ποστασί», στο μήνυμά του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, ο πρέσβης Ομουραλίγιεβ εκ μέρους του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών εξέφρασε «συγχαρητήρια με την ευκαιρία της ημέρας της δημοκρατίας της 15ης Νοεμβρίου, της επετείου της ίδρυσης του μέλους μας με την ιδιότητα του παρατηρητή, της τδβκ, η οποία προσχώρησε στον Οργανισμό μας κατά τη διάρκεια της ιστορικής Συνόδου Κορυφής των ηγετών μας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Σαμαρκάνδη».

Ο κ. Ομουραλίγιεβ συνέχισε πως «στη Σύνοδο Κορυφής μας στη Σαμαρκάνδη, το 2023 ανακηρύχθηκε ως το έτος της ανόδου του τουρκικού πολιτισμού. Ως Οργανισμός, θα ήθελα να τονίσω ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ανάπτυξη τόσο στην περιοχή μας όσο και παγκοσμίως με τα κράτη μέλη και τα κράτη παρατηρητές μας το 2023, κάτι που έχει νόημα για τον Τουρκικό Κόσμο».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy