Συγκινημένος ο Στ. Στεφάνου στον Άστρα – «Διαφορετική μάχη ο δεύτερος γύρος» (ηχητικό)

Προέκταση της συλλογικής δουλειάς που έχει γίνει αποτελεί η νίκη του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο οποίος έχει πείσει ότι είναι ένας ανεξάρτητος, πολυσυλλεκτικός υποψήφιος με ένα προοδευτικό πρόγραμμα, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο γγ του ΑΚΕΛ.

Ο κος Στεφάνου τόνισε ταυτόχρονα ότι οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει και ότι ο δεύτερος γύρος είναι μια διαφορετική εκλογική μάχη με άλλες δυναμικές και άλλα διακυβεύματα.
Φανερά συγκινημένος ο κος Στεφάνου εξέφρασε ευχαριστίες στους εκατοντάδες εθελοντές και στον υπέροχο κόσμο του ΑΚΕΛ για τη θαυμάσια δουλειά που έχει κάνει.
Εξέφρασε ικανοποίηση για τη ψηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων του ΑΚΕΛ. Σημείωσε ότι η συλλογική επιλογή που έγινε από το κόμμα ενέπνευσε και φάνηκε ότι εξέφρασε τους ψηφοφόρους. Εντοπίσαμε, είπε, ότι υπάρχει κόσμος που στηρίζει τον κο Μαυρογιάννη πέραν και έξω από το χώρο της Αριστεράς, δείχνοντας ότι είναι μια πολυσυλλεκτική υποψηφιότητα.

Ο κος Στεφάνου τόνισε ότι υψίστη προτεραιότητα αποτελεί η λύση του Κυπριακού στο πλαίσιο της ΔΔ με πολιτική ισότητα και ότι χωρίς λύση δεν μπορούμε να μιλούμε για μια Κύπρο που θα κτίζει το μέλλον της γιατί η οριστική διχοτόμηση βρίσκεται πολύ κοντά. Η Κύπρος, είπε, χρειάζεται ένα κράτος ισχυρό, κράτος δικαίου που να δημιουργεί αισιοδοξία στη νέα γενιά του τόπου.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.