Συγκλονίζει η νέα υπόθεση μπούλινγκ στην Κύπρο

Η Αστυνομία θα προχωρήσει σε διερεύνηση των πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη νέα υπόθεση μπούλινγκ εναντίον 15χρονου μαθητή, και του τρόπου με τον οποίο χειρίστηκε ο εμπλεκόμενος Αστυνομικός Σταθμός την καταγγελία της καθηγήτριας στην οποία εκμυστηρεύτηκε το παράπονο ο μαθητής, δήλωσε στον ΑΣΤΡΑ ο Εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στη Μεσημβρινή έκδοση ανέφερε ότι δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ευάλωτων Προσώπων ενώ τόνισε ότι το παιδί θα τύχει της κατάλληλης ψυχολογικής υποστήριξης.

Στο μεταξύ σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, ο 15χρονος, είπε στην καθηγήτρια του, ότι ενώ βρισκόταν σε πάρκο, εκτός σχολείου, δύο μεγαλύτεροι μαθητές, οι οποίοι κατανάλωσαν αλκοόλ, τον έπιασαν από τα χέρια και τα πόδια, αναγκάζοντας τον να μπει σε πορτμπαγκάζ αυτοκίνητου.

Οι δύο μαθητές, αφού έκλεισαν τον 15χρονο μέσα, άρχισαν να τρέχουν, με το θύμα να φωνάζει φοβισμένος να τον αφήσουν.   Η καθηγήτριά του, ενημέρωσε τη Σύμβουλο του σχολείου του, η οποία μίλησε μαζί με τον 15χρονο και της επανέλαβε τα γεγονότα. Ακολούθως, αποφασίστηκε όπως γίνει καταγγελία στην Αστυνομία από την καθηγήτρια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός στον οποίο μετέβη η καθηγήτρια, είπε πως δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε, εάν δεν καταθέσει ο ίδιος ο 15χρονος.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei