Συκόπετρα: Θα εκτελούσε έργα για κατολισθήσεις ο οδηγός που καταπλακώθηκε από βράχους

Ο τραυματίας οδηγός  από βράχια στον δρόμο Αρακαπά-Συκόπετρας  είναι εργολάβος και μετέβη στο σημείο στις έξι και πενήντα το πρωί με συνεργείο προκειμένου να τοποθετήσει τις απαραίτητες οδικές σημάνσεις για των έναρξη κατασκευαστικών έργων στις επτά το πρωί.

Ο δρόμος προγραμματιζόταν να κλείσει για μια εβδομάδα, αφού ήδη από τις προηγούμενες ημέρες παρατηρήθηκαν κατολισθήσεις στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο Κοινοτάρχης Συκόπετρας Χαράλαμπος Χαραλάμπους είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Αλφα,  ότι ως Κοινοτικό Συμβούλιο έχουν αποστείλει πολλές επιστολές στο Υπουργείο Εσωτερικών αναφορικά με προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κατολισθέσεων, τόσο για το συγκεκριμένο σημείο όσο και για άλλα.

“Δεν είμαστε τεχνικοί για να αποφασίσουμε εμείς τι έργα πρέπει να γίνουν.”

Ο Κοινοτάρχης Συκόπετρα είπε ότι από την πρώτη στιγμή η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού έχει σπεύσει με εκσκαφέα για καθαρισμό του δρόμου, ωστόσο λόγω επικινδυνότητας παραμένει κλειστός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού έχει ήδη προβεί σε ελέγχους στις πυρόπληκτες περιοχές της ορεινής επαρχίας και έχει καταγράψει ανάλογα επικίνδυνα σημεία, στα οποία προγραμματίζει έργα.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.