Χειροπέδες σε 23χρονο πέρασε η Αστυνομία στη Λεμεσό, ο οποίος φέρεται να έθεσε φωτιά σε αυτοκίνητο που αγόρασε πρόσφατα, επειδή αυτό παρουσίαζε μηχανικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά στο αυτοκίνητο ξέσπασε 35 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χωράφι στην περιοχή Ύψωνα. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο είχε τεθεί κακόβουλα.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, είχε πουλήσει πριν λίγες μέρες το όχημα σε 23χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 400 ευρώ, μετά από συμφωνία ότι θα τον εξοφλούσε τις επόμενες μέρες.

Εγέρθηκαν υποψίες ότι ο 23χρονος πιθανόν να σχετίζεται με τον εμπρησμό του αυτοκινήτου και εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε τα ξημερώματα.

Ανακρινόμενος, ομολόγησε ότι ο ίδιος έθεσε φωτιά στο αυτοκίνητο, αφού όπως ισχυρίστηκε, το όχημα παρουσίαζε μηχανικά προβλήματα.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.