Συνελήφθη 38χρονος Ελληνοκύπριος στη Λάρνακα για την απόπειρα στην Αγία Νάπα. Εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει: «Σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 16/2/2020 στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία, μετά από μαρτυρία που προέκυψε, προχώρησε πριν από λίγο, βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη 38χρονου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.»

Προηγούμενως και μιλώντας στην Μεσημβρινή Έκδοση του Άστρα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, είπε ότι οι έρευνες συνεχίζονται με  εντατικούς ρυθμούς, προσθέτοντας ότι ήδη ανακρίθηκε αριθμός προσώπων, συλλέγησαν τεκμήρια και στόχος είναι όσο το δυνατό πιο γρήγορα να εντοπιστεί ο δράστης.

Ο κύριος Στυλιανού ανέφερε ότι η αστυνομία αναμένει το αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων από τα τεκμήρια που έχουν συλλεγεί από τη σκηνή, προσθέτοντας ότι υπάρχει μαρτυρία αλλά και λεπτομέρειες που εξετάζονται.

Επισήμανε ότι οι έρευνες δεν περιορίζονται μόνο στο σενάριο ότι η απόπειρα έγινε εναντίον συγκεκριμένου ατόμου, ενώ είπε επαναξιολογούνται τα μέτρα για την αστυνόμευση όχι μόνο της συγκεκριμένης περιοχής αλλά γενικότερα.