Σύλληψη 38χρονου στη Λεμεσό για υπόθεση εκβιασμού και απαίτησης χρημάτων με απειλές

Ενώπιον δικαστηρίου οδηγείται 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση εκβιασμού και απαίτησης χρημάτων με απειλές, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 33χρονος, ο ύποπτος και ένα άλλο πρόσωπο μετέβηκαν στις 14 Μαρτίου στο μηχανουργείο που διατηρεί και του ανέφεραν ότι ενεργούν εκ μέρους τρίτου προσώπου, ζητώντας  του να καταβάλλει χρηματικό ποσό 2 χιλιάδων ευρώ, κάθε μήνα, για την παροχή προστασίας στο υποστατικό του.

Επίσης φέρεται να του ανέφεραν ότι οι ίδιοι διασφαλίζουν την «ειρήνη στην περιοχή» και ότι θα τον επισκεφτούν ξανά, ενώ στις 16 Μαρτίου επικοινώνησε τηλεφωνικά, με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού, άγνωστος του άντρας, ο οποίος του ανέφερε πως πρέπει να έχουν συνάντηση για να συζητήσουν, χωρίς ωστόσο να του αναφέρει τον λόγο. Ο ύποπτος άντρας φέρεται να συνδέεται με τον 38χρονο ύποπτο και τις απειλές που ο τελευταίος φέρεται να εξέφρασε κατά του 33χρονου.

Μετά την καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, εναντίον του 38χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων και συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ το βράδυ της Δευτέρας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy