Σύλληψη 39χρονου για υπόθεση κατοχής πυροβόλου έργου, ναρκωτικών και κλοπιμαίων

Στη σύλληψη ενός 39χρονου προχώρησε το Σάββατο η Αστυνομία, στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό πυροβόλου όπλου, φυσιγγίων, ναρκωτικών ουσιών, κλοπιμαίας περιουσίας, αλλά κι ενός πλαστού χαρτονομίσματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του υπόπτου εντοπίστηκε μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους επτά γραμμαρίων, ενώ ακολούθησε ο εντοπισμός δυο ακόμη νάιλον συσκευασιών που περιείχαν μεθαμφεταμίνης συνολικού βάρους 27 γραμμαρίων.

Εντοπίστηκαν επίσης, τρεις βίντεο- προβολείς, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, ενώ σε κρύπτη σε ντουλάπι της κουζίνας, εντοπίστηκε πυροβόλο όπλο κατηγορίας Β’ και εννέα πλήρη φυσίγγια.

Ο 39χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών ουσιών, της παράνομης κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια, της παράνομης κατοχής περιουσίας και της κατοχής πλαστού χαρτονομίσματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.