Σύλληψη μεθυσμένου τουρίστα που προκάλεσε ζημιά σε ξενοδοχείο στο Παραλίμνι

Êýðñéïé êáé ôïõñßóôåò áðïëáìâÜíïõí ôçí èÜëáóóá óôçí ðáñáëßá ôïõ Nissi Beach óôçí Áãßá ÍÜðá, êáèþò ï õäñÜñãõñïò óêáñöÜëùóå ôïõò 43 âáèìïýò êåëóßïõ, Ôñßôç 03 Áõãïýóôïõ 2021. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ
  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Τουρίστας ηλικίας 32 ετών συνελήφθη την Παρασκευή στο Παραλίμνι για μια σειρά από αδικήματα, που αφορούν μέθη, κακόβουλη ζημιά αλλά και κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’ (ρητίνης κάνναβης). Ο τουρίστας κατηγορείται επίσης για πρόκληση ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, εξύβρισης, απειλής και πρόκλησης σε μονομαχία.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου, «γύρω στις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι στην υποδοχή ξενοδοχείου στον Πρωταρά, υπήρχε μεθυσμένος άντρας ο οποίος έφερε τραύμα στο πόδι και αιμορραγούσε. Ταυτόχρονα ο άνδρας προκαλούσε ανησυχία, εξύβριζε άλλα πρόσωπα που παρευρίσκονταν στο μέρος, είχε επιθετικές τάσεις και προκάλεσε ζημιά στην είσοδο του ξενοδοχείου».

Πρόσθεσε ότι στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και του ΟΠΕ Αμμόχωστου, όπου εντόπισαν άνδρα ηλικίας 32 ετών να βρίσκεται στο μπαρ του ξενοδοχείου σε εμφανή κατάσταση μέθης και να συμπεριφέρεται οχλαγωγικά και άτακτα. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο αφού ο 32χρονος αιμορραγούσε από το πόδι, ενώ προσπάθησαν με προτροπές να τον συνετίσουν, ωστόσο αυτός συνέχιζε την ίδια συμπεριφορά.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδούλου ανέφερε πως ο 32χρονος στη θέα των αστυνομικών άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί προκαλώντας τους σε μονομαχία και παίρνοντας θέση μάχης. Ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι για περιποίηση του τραύματός του. Σε σωματική έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του μικρή ποσότητα ρητίνης κάνναβης και επανασυνελήφθη για κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΑΔ Αμμοχώστου, αργότερα το Σάββατο ο άνδρας αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και θα αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο, ενώ την υπόθεση διερευνούν ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου και η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.