Σύλληψη μητέρας για κακοποίηση νηπίου – Στο Μακάρειο το 19 μηνών βρέφος με τραύματα

Η 24χρονη είχε συλληφθεί ξανά την προηγούμενη Παρασκευή για άλλη υπόθεσηΜε εκδορές, εκχυμώσεις, μώλωπες και σημάδια παραμέλησης, νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο 19 μηνών παιδάκι, το οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στην 24χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη βρισκόταν με το παιδάκι στην Αστυνομία Λεμεσού, στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης εναντίον της, όταν λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας διαπίστωσε πως αυτό έφερε σημάδια κακοποίησης.

Κλήθηκαν ιατροδικαστές, οι οποίοι διαπίστωσαν εκδορές, εκχυμώσεις και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του παιδιού αλλά και σημάδια παραμέλησης του, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η 24χρονη συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για υπόθεση βίας στην οικογένεια, έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και επίθεσης, ενώ δεν έχει εντοπιστεί ο 27χρονος Ε/κ πατέρας του παιδιού, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση για την οποίαν είχε αρχικά συλληφθεί η σύζυγος του.