Συμφωνία διασύνδεσης με 29 προορισμούς υπέγραψαν Sky Express και Cyprus Airways

Συμφωνία διασύνδεσης με τον ελληνικό αερομεταφορέα Sky Express υπέγραψε η Cyprus Airways.

Ανακοίνωση της Cyprus Airways αναφέρει ότι η συμφωνία, που τέθηκε σε ισχύ το Σεπτέμβριο, θα δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της Cyprus Airways, να συνεχίσουν το ταξίδι τους από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη σε 29 αεροδρόμια στην Ελλάδα και στα ελληνικά νησιά με πτήσεις της Sky Express.


Οι προορισμοί που εξυπηρετούνται με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα είναι: Αστυπάλαια, Σαντορίνη, Σύρος, Μύκονος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Πάρος, Κάρπαθος, Ικαρία, Κύθηρα, Σκιάθος, Χίος, Μήλος, Νάξος, Κέρκυρα, Κω, Κεφαλονιά, Αλεξανδρούπολη, Μυτιλήνη, Σάμος, Λήμνος, Ιωάννινα, Χανιά και Κάλυμνος. Με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι: Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη και Σκύρος.

«Αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη συνεργασία σημαντική είναι το γεγονός ότι συνδέουμε με επιτυχία την Κύπρο με 29 ακόμη αεροδρόμια στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά μέσω των πτήσεων μας στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη με μια μόνο κράτηση», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Sky Express Γιάννης Λυδάκης σημείωσε πως «η νέα συμφωνία διασύνδεσης με την Cyprus Airways καταδεικνύει την εξωστρέφεια της εταιρείας μας, έτσι ώστε να απεικονίζονται αλλά και να μεγιστοποιούνται τα οφέλη των επιβατών αλλά και του διευρυμένου δικτύου μας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.