Συμπαράσταση ΑΚΕΛ στον αγώνα Μάμμαρι, Δένειας, Κοκκινοτριμιθιάς για καθαρό περιβάλλον

Απόλυτα δικαιολογημένες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων Μάμμαρι και των γύρω κοινοτήτων (Κοκκινοτριμιθιάς και Δένειας), για τη δυσοσμία που προέρχεται από τις κτηνοτροφικές και ορνιθοτροφικές μονάδες που υπάρχουν πλησίον της κοινότητας.

Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνεια μετέβη την Τρίτη 02/07/2019 το απόγευμα, στην Κοινότητα και ενημερώθηκε για την ανυπόφορη κατάσταση που επικρατεί και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ μαζί με τοπικά στελέχη, μέλη και φίλους του κόμματος συμμετείχε και στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από την κοινότητα με κύριο αίτημα προς τους αρμοδίους κυβερνητικούς φορείς να ενεργήσουν ώστε να αναγκάσουν τους ιδιοκτήτες των υποστατικών να λάβουν μέτρα για αντιμετώπιση του προβλήματος δυσοσμίας στην περιοχή.

Ως ΑΚΕΛ ενώνουμε τη φωνή μας με τις τοπικές αρχές και τους κατοίκους στα δικαιολογημένα αιτήματα τους και καλούμε την κυβέρνηση όπως εγκαταλείψει την τακτική της αδιαφορίας για τα προβλήματα των πολιτών και ενεργήσει άμεσα. Η υγεία των ανθρώπων είναι πάνω από τα κέρδη των διαφόρων επιχειρηματιών και η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί πως είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προασπίζεται κύρια τις ζωές και την υγεία των ανθρώπων.

Μαμμαρι 3 Low Μαμμαρι 1 Low 1 Μαμμαρι 2 Low

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.